top of page

OLD PORT NUTRITION

This renovation project involved working with the Owners vision/design for the space and making sure that all things were considered when first getting into the empty 800 square foot space. With the program and equipment for the future juice bar all known, we worked together to review the general layout, existing plumbing locations, ADA accessibility considerations and ideal equipment locations. These were all considerations for a final workspace layout for optimizing locations for customer line-up, employee circulation and overall flow of the space.

Along with all the planning of the space for the items listed above, we also prioritized life safety & egress, to ensure a code compliant and safe space for the public.

The final product results in a cool, calm and collective space for Portlanders to enjoy health conscious and tasty beverages.   "ahhh, that hit the spot" - Jules Winnfield

Project completion: 2022

bottom of page